biancaneeleman
    Werk | Opleidingen | Contact  
   
  bianca neeleman  

Een raar cv? Wel nee! voor mij hebben mijn diverse opleidingen en banen heel veel met elkaar te maken, het ligt namelijk allemaal in het verlengde van elkaar. Bij elke opleiding en elke baan ben ik een stap dichter bij het startpunt van nieuwe ideeen gekomen. Zo schuif ik steeds verder op van het 'hoe' naar het 'wat'.

NCOI
Marketing & Communicatie

HBO Bachelor

Bachelor marketingcommunicatie met specialisatie marketing. NCOI is een particuliere opleider waar je zowel losse modules als volledige bachelor opleidingen kunt volgen afgestemd op de praktijk. In deze bachelor is alle lesstof van NIMA A en NIMA B opgenomen.

NCOI
Bedrijfspsychologie

Minor van 6 modules HBO bedrijfspsychologie

Minor bij HBO Marketing & Communicatie; persoonlijke effectiviteitstraining, adviesvaardigheden, verandermanagement en coaching.

Hogeschool Rotterdam - Willem de Kooning Academie
Identity design

HBO Bachelor

Opgeleid in conceptontwikkeling, grafisch ontwerp, kunstgeschiedenis, cultuurgeschiedenis, tekstschrijven en communicatie.

Grafisch Lyceum Rotterdam
Graphic Design

Versnelde MBO opleiding

Na de havo koos ik voor het Grafisch Lyceum, dat leek een logische keuze gezien 'ons' familiebedrijf, een drukkerij. Ik kan de kennis die ik toen heb opgedaan nog steeds goed gebruiken maar zit nu (na alsnog twee hbo opleidingen en diverse werkervaring) beter op mijn plek als marketeer en communicatieadviseur aan klantzijde. Zelf dingen maken blijft leuk en ook handig.. voor deze website bijvoorbeeld.